Információ!

Tisztelt Nagyérdemű!

A nevezési lista ma esti állapotát fogom leadni a Határőrség felé. Aki ezután nevez, annak javaslom a zöldhatárt!

Fontos tudnivalók:

Rajtszámfelvétel és tésztaparty szombat este 6 órától az Ifjúsági Szállóban, ill. másnap reggel 8:30-ig a rajtzónában lesz (itt már csak rajtszámfelvétel)! Rajt a Szentháromság téren a Bácskai Kultúrpalota tér felöli oldálánál. A rajt időpontja vasárnap 9 óra! A mezőny a Petőfi-sziget felé veszi az irányt, majd a Március 15. sétányon haladva átfut a gyalogos és kerékpáros hídon. Itt balra a Deák Ferenc-zsilipig fut. A Muskátli utca emelkedőjén jut ki az 51-számú főútra.

A futás itt az út jobb oldalán folytatódik a továbbiakban. Frissítőállomások 4-5 km-enként lesznek. Megkérnénk a kerékpáros kísérőket, hogy a futó mögött és ne mellette haladjanak! Továbbá,hogy a frissítőállomásokon ne az asztal előtt álljanak meg – ha útravalót vinnének a futójuknak -, mert ezzel elállják a következő versenyző elől az asztal megközelíthetőségét! Váltók részére az első váltópont a bátmonostori frissítőponton lesz (5 fős váltók 2. embere itt rajtol). A következő váltópont a csátaljai frissítőállomáson van. (Itt vált a három a négy és az ötfős váltók következő futója).

A harmadik váltópont, ahol minden összetételű csapat váltani fog, az a hercegszántói határ! A friss ember készítse ki az igazoló okmányát, mert annak ellenőrzésével fogják – a számunkra elkülönített sávban – átengedni Szerbiába!
Az utolsó váltópont a bezdáni frissítőállomáson lesz, ahol a négy, ill. az ötfős csapatok adják át a képzeletbeli váltóbotot a finiselő emberüknek!

A zombori célban tésztaparty várja a beérkezőket, melyet a 17:30-as eredményhírdetés után tudnak elfogyasztani a versenyzők!

Azon futókat, akik jelezték, hogy visszaszállítást igényelnek Bajára kisbuszok fogják visszahozni! Kísérőkerékpárokat csak korlátozott számban, kísérő személyeket idén viszont egyáltalán nincs lehetőségünk visszajuttatni központilag a rajthelyre!!! Kérjük ezen információk figyelebevételével induljatok neki a versenynek!

Köszönettel!

Baja-Zombor Szervezői Csapat

Comments are closed.